زیارت خاص احمدی نژاد در آخرین سفر
آقای احمدی نژاد، در آخرین روزهای فعالیتش به عنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران، به عراق سفر کرده است. این سفر سیاسی و زیارتی است و رئیس جمهور و هیئت همراه وی، در عتبات عالیات در کاظمین و نجف اشرف حاضر شده اند.
احمدی نژاد در آخرین سفر خارجی به بغداد رفت
رئیس جمهور برای دیدار و مذاکره با مقامات عالی رتبه عراقی و زیارت عتبات عالیات، امروز ( پنجشنبه) پیش وارد بغداد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، خضیر الخزاعی، معاون و کفیل ریاست جمهوری عراق مراسم استقبال رسمی از محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری کشورمان را در بدو ورود به فرودگاه بغداد برگزار کرد .
در مراسم استقبال رسمی از رئیس جمهوری اسلامی ایران، پس از نواخته شدن سرود ملی دو کشور، احمدینژاد و خضیر الخزاعی، هیئتهای عالی رتبه همراه را به یکدیگر معرفی کرده از یگان تشریفات سان دیدند.
دیدار و گفت وگو با کفیل ریاست جمهوری و نخست وزیر عراق و شرکت در مذاکرات مشترک هیئت های عالی رتبه ایران و عراق و زیارت عتبات عالیات از جمله برنامههای احمدینژاد در سفر دو روزه به عراق است.
رایزنی های احمدی نژاد در بغداد
در دیدار رئیس جمهوری اسلامی ایران و نخست وزیر عراق در بغداد ، دو طرف بر گسترش روابط تاکید کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، آقای احمدی نژاد در این دیدار بر آمادگی ایران برای گسترش روابط با عراق درهمه زمینه ها به ویژه بخشهای انرژی، مسکن و گردشگری تصریح کرد.
نخست وزیر عراق هم با قدردانی از شرکتهای ایرانی فعال در این کشور، بر افزایش حضور انها برای تسریع در روند سازندگی و باز سازی عراق تاکید کرد.
نوری مالکی گفت: عراق برای گسترش روابط با همه کشورها بویژه کشورهای همجوار تلاش می کند.
رئیس جمهور همچنین در دیدار رییس مجلس عراق، آمریکا را عامل ضعف اقتصادی و سیاسی اعراب و مسلمانان دانست و گفت: عراقیها با اتحاد خود توانستند از بحرانهای موجود خارج شوند .
گفتگو درخصوص اوضاع منطقه به ویژه بحران سوریه از دیگر محورهای مذاکرات آقای احمدی نژاد و اسامه نجیفی بود .
دو طرف گفتگو و برگزاری انتخابات را تنها راهکار خروج سوریه از بحران موجود دانستند.
رئیس جمهور همچنین در ضیافت افطار که به دعوت ابراهیم جعفری رییس فهرست اتحاد ملی عراق برپا شده بود حضور یافت .آقای احمدی نژاد در پایان نخستین روز سفر خود به عراق با عزیمت به کاظمین به زیارت مرقد مطهر امامین جوادین رفت .
نکوداشت 8 سال تلاش جهادی رئیس جمهور
احمدی نژاد: حتی یک ساعت بی برنامه نبودیم
به پاس قدردانی از ۸ سال زحمات و خدمات دکتر محمود احمدینژاد در دولت های نهم و دهم، مراسم تجلیل از ایشان در مرکز همایش های سازمان صدا و سیما برگزار شد. رئیس جمهور در سخنان خود تاکید کرد پایبندی بر آرمان های انقلاب، مبنای اصلی فعالیت های دولت بوده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر محمود احمدی نژاد، صبح امروز یکشنبه 16 تیرماه با استقبال مهندس ضرغامی، وارد سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی شد و در بدو ورود در مزار شهدای گمنام مسجد بلال حضور یافت.
رئیس جمهور کشورمان سپس از ساختمان معاونت برون مرزی صدا و سیما بازدید کرد و در جریان فعالیت این بخش قرار گرفت.
احمدی نژاد، در ادامه به منظور حضور در مراسم تقدیر از تلاش 8 ساله دولت خدمتگذار در مرکز همایش های سازمان حضور یافت و سخنرانی کرد.
رئیس جمهور در سخنان خود، رسانه ملی را مسئول عمومی فرهنگ و مرزبان اندیشه و هویت ملی ایران و انقلاب اسلامی توصیف کرد و گفت: صدا و سیما باید کانون اندیشه ورزان نخبگان صاحبنظران و متفکران باشد.
احمدی نژاد در ادامه به تبیین مبانی نظری فعالیت دولت پرداخت و گفت: مبانی نظری و مانیفیست دولت، بر مبنای عقاید و آرمان های امام، رهبر و انقلاب اسلامی است. دولت در تمام این مدت با نظریه جامع و روشن و برنامه عملیاتی فعالیت کرد و حتی یک روز و یک ساعت پیش نیامد که این اتفاق رخ دهد که حالا باید چکار کنیم. همه چیز در چارجوب یک برنامه معین پیش رفت. دولت مطلقا کار پراکنده نکرد و همه کارها هدفمند بود.
وی افزود: برای تبیین مبانی نظری حرکت دولت باید به اصل انقلاب برگریدم. دولت منهای انقلاب بی معنی است. البته ما هر روز باید خود را با انقلاب ارزیابی کنیم. انقلاب برای ما هم راه است و هم معیار.
برخی تصور می کنند انقلاب تمام شده و باید آن را به موزه سپرد. این اشتباه است. انقلاب متعلق به دوره ما نیست و ریشه اش در تاریخ است و حتی منحصر به جغرافیای سرزمین ما نیست.
انقلاب ما با یک حزب سیاسی با 20 نفر عضوی که 150 سال قبل در یک دوره ای نقش آفرینی کرده قابل مقایسه نیست. اهل تاریخ هم این را متوجه می شوند.
رئیس جمهور اضافه کرد: آیا حکومت برآمده از انقلاب، فقط برای حکومت به هر قیمت است؟ پاسخ روشن است ما به دنبال یک تحول عظیم و حکومت عالمگیر هستیم. انقلاب اسلامی منهای آرمان های بلند الهی و انسانی بی معنا است. حکومت بدون این ها تقدسی ندارد و ارزش فداکاری ندارد. ما باید مستمرا خود را با آرمان ها ی انقلاب بسنجیم.
وی اهداف انقلاب را، آزادی انسان ها دانست و افزود: به کمال رسیدن و شکوفا شدن انسانها هدف انقلاب بود. دوم؛ برپایی جامعه پیشرفته، سرشار از پاکی و عدالت و زیبایی در ایران.
احمدی نژاد با تاکید بر این که خواستگاه انقلاب، ایران است، اضافه کرد: ما روی این نکته اصرار داریم و افتخار هم می کنیم. عظمت و ماندگاری انقلاب از آنجاست که خواستگاهش ایران است. چون تحولات انسانی بزرگ نیازمند مبانی بزرگ انسانی و نظری است و با تصمیمات لحظه ای و امروز و فردا که امروزه در جهان می بینید تفاوت دارد. هر مکتبی و آرمانی زمانی پایدار می ماند و فرصت اثرگذاری می یابد که یک ملت بافرهنگ و متعالی و با قوام و ادیب پشت آن قرار گیرد. وقتی ملتی مثل ایران با آن سابقه کمالجو و عدالت طلب که همواره دنبال انسانیت بوده، پشت یک تفکر باشد، نتیجه بخش و تاثیر گذار خواهد بود.
رئیس جمهور افزود: ایرانیان زردشت را معرفی کردند، به استقبال عیسی رفتند و منتظر پیامبر بودند، مرتجعین به دروغ ایرانیان را آتش پرست معرفی کردند برای مطامع خودشان. ملت ایران تجربه مدیریت جهانی و استعداد شگرف فرهنگی دارد و هرجای دنیا اثر می گذارد.
خواستگاه انقلاب چنین سرزمینی است. علم و فرهنگ دنیا مدیون ایرانیان است و ما به توانمندی ها شایستگی های ملت ایران باور داریم.
احمدی نژاد، جامعه ای که توحید و خداپرستی در آن باشد را جامعه نمونه توصیف کرد و گفت: همه زیبایی ها طلیعه توحید است. در جامعه نمونه، زندگی و کارها باید برای خدا باشد، عدالت حاکم باشد، تبعیض نباشد و مردم حس کنند که عدالت وجود دارد. عدالت باید در عمق نظام و برنامه ها و تصمیم ها نفوذ کند و دیده شود. هم در ظاهر و هم در باطن.
اگر مردم حس کنند که عدالت هست، دفاع می کنند و حمایت می کنند. احساس خودباوری می کنند و توانمندی ها فرصت بروز می یابد.
وی با تاکید بر این که فضای عمومی کشور باید همواره فضای آرمانی باشد، اظهار داشت: دموکراسی لیبرال در واقع پوشاندن یک لباس زیبا برای قدرت است. در این نوع تفکر، برای جمع کردن رای باید به هرکسی، حتی افراد بی هویت و بی ارزش نیز رسمیت بخشید. کشمکش ها هدفی جز قدرت ندارد و ارزش ها قربانی می شود.
رئیس جمهور بیت المال را امانت مردم دانست و گفت: زشت ترین اقدام دست اندازی به بیت المال است و
حاصلی جز سقوط انسان ها ندارد. نباید اهداف والای انسانی با چیزهای دیگر عوض شود.
احمدی نژاد، یکی دیگر از مبانی نظری عملکرد دولت را جایگاه مردم عنوان کرد و اضافه کرد: ما معتقدیم مردم صاحب کشور هستند و در همه تصمیم ها باید دید، برداشت عامه چیست. تجربه نشان داده هرجا اراده جمعی شکل گرفته در جهت خیر جامعه بوده. ما باید فرصت انتخاب آزاد به مردم بدهیم، البته نه با تبلیغات گمراه کننده. باید فرصت برابر بدهیم.
دکتر احمدی نژاد با تاکید بر این که یک ملت با اندیشه زنده است افزود: اگر در یک جامعه رشد اندیشه متوقف شد آن جامعه خواهد مرد.
یکی دیگر از مبانی مهم عدالت است. عدالت پایه تمامی کمالات است. نقطه آغاز است. پیامبران دو حرف مهم ارائه کرده اند. دعوت به توحید و عدالت. عدالت یک شعار سیاسی نیست. حقیقت است. تنها راه است و جز این راهی نیست. باید محور همه تصمیمات باشد.
دولت وظیفه ای جز همراهی با خواست عمومی مردم ندارد. جامعه باید حس کند که نهادها و مسئولین همراهش هستند و می خمواهند خواسته های او را تامین کنند. ملت باید حس کند که کرامتش محفوظ است.
نگاه کنید ببیند دولت های بدون مردم کجا هستند. ما باید نگران فاصله افتادن میان نگاه های مردم و حاکمان باشیم.
رئیس جمهور تاکید کرد: چتر ولایت فراگیر است و همه می توانند زیر آن به تعالی برسند و نباید برخی آن را محدود کنند.
وی اضافه کرد: دولت در مدت فعالیت خود صداقت داشت و حتی نسبت به مخالفان و دشمنانش با صداقت رفتار می کرد.
احمدی نژاد در بخشی از سخنانش با اشاره به ارتباط مستقیم با مردم در سفرهای استانی، گفت: قصد دارم خاطراتی در همین بخش، یعنی در ارتباطات مردمی بنویسم.
وی بار دیگر با تاکید بر لزوم احترام به رای و نظر مردم، گفت: بهترین انتخابات در این دولت برگزار شد. در دولت های قبل، میزان مشارکت در دوره دوم همیشه کاهش می یافت اما اینبار افزایش یافت. این دولت 7 انتخابات برگزار کرد و همه آنها در کمال سلامت برگزار شد. هم انتخابات ریاست جمهوری سال 84 در کمال سلامت بود، هم 88 و هم 92 . در سال 84 معلوم بود موضع دولت وقت چیست، اما ما وارد این مباحث نشدیم و آنها نیز امانتدار بودند و ما هم بودیم.
در سال 88 با قاطعیت گفتم تک تک آرا امانت مردم است و اگر کوچکترین تخلفی باشد برخورد می شود. اگرچه در سیستم انتخابات ما، جابجایی، نشدنی است. چراکه نظارت با مردم است، شمارش با مردم است و مردم هم می دانند و اعتماد دارد و نشانه اعتماد مردم، مشارکت بالای آنها در انتخابات بود.
رئیس جمهور دولت های نهم و دهم در ادامه، تفکرات اقتصادی دولت را تشریح کرد و با اشاره به اشکالات اقتصاد سرمایه داری و یا ملی، به تشریح تلاش ها و فعالیت های دولت در این زمینه پرداخت.
احمدی نژاد درباره سیاست های خارجی دولت نیز با تاکید بر وفاداری به آرمان های انقلاب، تاکید کرد حتی یک لحظه نیز به فکر من خطور نکرد که کاری کنیم که دولت های بزرگ راضی شوند.
وی مبنای اصلی سرمایه داری غربی را تنازع بقا دانست و گفت: آنها بقای خود را در فنای دیگران می بینند و این اندیشه در تمام عرصه ها، به عنوان مثال در همه محصولات سینمایی آنها دیده می شود، اما در برابر تفکر آنها ما نظام متعالی تری را معرفی کردیم و گفتیم به جای تنازع، باید تعامل حاکم باشد و همه باید در مدیریت جهان عادلانه مشارکت کنند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 28,دسامبر,2024